Taarten / Gebak

Dagelijks maken onze banketbakkers verse taarten en gebak … allemaal handgemaakt want Warme Bakker Peter Kool staat ambacht en kwaliteit zodat er iedere dag verse producten in onze winkels staan. Zie hieronder een indeling van onze taarten en gebak met enige voorbeelden.

  • Gebak
  • Fototaarten
  • Marsepeintaarten
  • Appeltaarten
  • Bruidstaarten
  • Jubileum (Abraham / Sara)

Taarten zijn verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen. Daarnaast hebben we zowel ronde als vierkante taarten.

Door het uitgebreide assortiment kunnen wij niet alles tonen op de website, mocht u specifieke wensen hebben neem gerust contact op.

Gebak

Ons losse gebak wordt met zorg en aandacht gemaakt. Met onze sortering los gebak kunt u uw visite zelf een keuze laten maken. Daarnaast maken wij ook gebruik van lokale seizoensproducten. Wat is er nu feestelijker dan een schaal met verschillende gebakjes, heerlijk vers gemaakt.

Foto Taarten

Fototaarten zijn uitermate geschikt voor elke speciale gelegenheid. Met speciale 'eetbare' inkt kan een foto of afbeelding geprint worden op icing vellen. Dit kan van alles zijn, een foto die u zelf aanlevert, een bedrijfslogo, tekening, een tekenfilmfiguur, alles is mogelijk... Wij kunnen de foto naar wens evt. nog aanpassen, teksten erbij zetten of naar wens een ontwerp voor u maken. Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Marsepeintaarten

De marsepeinen taarten zien er stijlvol uit en zijn gevuld met een dubbele laag  jam / slagroom. Over de hele taart zit een laag Marsepein, waarvan u de kleur zelf kunt bepalen. Er bestaan talloze mogelijkheden om de taart naar uw persoonlijke wens te maken. Specifieke afbeeldingen en vormen zijn geen enkel probleem.

Appeltaarten

Appeltaarten van de Echter Warme bakker zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Natuurlijk bieden wij ook de optie om deze door ons te laten snijden tot gelijke punten zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen.

Bruidstaarten

Het huwelijk is de mooiste dag uit uw leven. Daar hoort natuurlijk een bijzondere taart bij. Echte Warme Bakker Peter is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. We maken taarten van 20 tot 240 personen in verschillende stijlen en kleuren. 

Laat ons kennismaken met u zodat wij een bruidstaart kunnen maken die aansluit op uw ideeën en wensen. Wij denken graag met u mee, er is heel veel mogelijk.

Waar u alvast over na kunt denken:

  • De gewenste kleuren en vorm van de bruidstaart. (verschillende standaarden beschikbaar)
  • De gewenste grote / aantal losse taarten.
  • Het aantal personen die een stuk bruidstaart krijgt, voor de receptiegasten is een petit fours ook een sjiek alternatief.

Geboorte / Abraham / Sara

Een origineel geschenk om de vijftigste verjaardag van uw man, vader, broer, oom, buurman of vriend een extra feestelijk tintje te geven. Ook bij geboortes hebben wij speciale taarten. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.